مرگـــــ بر آمریــــکا
۲۲ بهمن
️ترسیم وضعیت کشور قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بسیار ضروری است
آیت الله مکارم شیرازی:
ترسیم وضعیت کشور قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بسیار ضروری است، زیرا در دوران رژیم پهلوی از نظر اخلاقی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی مفاسد بسیاری زیادی وجود داشت، آنهایی که دوران رژیم شاه را تجربه و درک کرده اند بهتر می دانند و این مساله را به خوبی درک می کنند که در آن ایام کشور ما در چه اوضاعی قرار داشت و امروز ما در کجا هستیم و چه داریم.
به عنوان نمونه در ارتش ما مستشاران آمریکایی حضور داشتند، ارتش کشوری که دست بیگانه باشد، معلوم است که چه وضعی خواهد داشت.
از نظر مفاسد اقتصادی نیز شاه و دار و دسته و نزدیکانش ثروت های هنگفتی را برای خود فراهم کرده بودند و ما بعد از انقلاب اسلامی در بازدیدی که از این کاخ ها داشتیم این مسأله را مشاهده کردیم.
از سویی اینها مملکت را غارت می کردند و از سویی دیگر هم آمریکا و انگلیس مشغول چپاول و غارت منافع ملت ایران بودند و شاه نفت مملکت را به طور ارزان در اختیارشان قرار داده بود، لذا آن ها از رژیم پهلوی حمایت می کردند، چرا که برای آن ها منافع بسیار و درآمد فراوانی داشت؛
نگاه منصفانه نشان می دهد که انقلاب اسلامی نقشه سیاسی و معادلات منطقه را عوض کرد، قبل از انقلاب غربی ها به راحتی منابع ما را می بردند اما با پیروزی انقلاب با موانع برخورد کرده اند.
خفقان سیاسی در رژیم شاه و سرسپردگی شاه به غرب به گونه ای بود که وقتی آمریکایی ها به شاه دستوری می دادند، دیگر کسی جرأت نمی کرد، بر خلاف آن حرفی بزند؛ در آن زمان فرقه های ضاله در کشور بسیار فعالیت می کردند لیکن کسی حق نداشت صحبت کند. از نظر سیاسی کار به جایی رسیده بود که مرحوم حضرت آیت الله بروجردی به آقای فلسفی توصیه کرده بودند که مبارزه پرخروشی را علیه فرقه ضاله بهائیت انجام دهد و ایشان نیز وقتی این کار را انجام دادند آمریکایی ها به شاه ایران دستور دادند که جلوی این حرکت را بگیر و هیچ کس هم جرات اعتراض در آن دوران را نداشت.
هم چنین نفوذ دولت های غربی در ارکان تصمیم گیری حکومت ایران، تأسف برانگیز بود؛
هرکس می خواست به مجلس راه پیدا کند، باید با مشورت آمریکا صورت می گرفت، زیرا سفارت خانه های غربی فهرست اسامی کاندیداها را آماده می کردند، لذا در موقع انتخابات با مقامات و سفارت های خانه های بیگانه مشورت می شد که از صندوق ها چه کسی بیرون بیاید، تشکیلات حکومتی نیز در مقابل بیگانگان کاملاً تسلیم بود.ایران در آن زمان این گونه وضعیتی داشت.
از نظر مفاسد اخلاقی نیز وضعیت به گونه ای بود که اگر کسی اعتراض می کرد، یا گوش شنوایی نبود و یا آن صدا را خاموش می کردند.
مفاسد اخلاقی دربار بسیار زیاد بود ،گسترش اینگونه مفاسد به حدی بود که تعداد شراب فروشی های کشور، بیشتر از نانوایی ها بود.
آری انوع و اقسام آلودگی ها و مفاسد اخلاقی وجود داشت و مردم دیگر طاقت آن را نداشتند.
برخی عنوان می کنند که امروز هم در گوشه و کنار کشور مشروبات الکلی و مفاسد اخلاقی وجود دارد که در پاسخ باید بگوییم که شرایط امروز را نمی توان با شرایط آن روزها سنجید؛ چراکه امروز اینترنت، ماهواره، شبکه های اجتماعی و … در قالب جنگ نرم علیه نظام اسلامی وجود دارد و حضور این عناصر، سبب برخی از مشکلات و معضلات شده است؛ اما در آن روزها بدون وجود این مباحث، مفاسد و معضلات بسیار فراگیر وجود داشت.
بنابراین وابستگی به اجانب، غارت ثروت های ایران و وجود مسائل ضد ارزشی و ضد اسلامی، از جمله علل و عوامل انقلاب از سوی امام راحل رحمت الله علیه و مردم بوده است که عنایت خداوند باعث شد مملکت روی پای خود بایستد و وابستگی به دیگران را قطع کند.
بمناسبت سالروزحماسه_9_دی
مظهر اقتدار شد 9 دی
سبب افتخار شد 9 دی
در هیاهوی ظلمت فتنه
ماه شبهای تار شد 9 دی
هم چنان بیست و دوم بهمن
تا ابد یادگار شد 9 دی
وحدت و همدلی چه غوغا کرد
در زمستان بهار شد 9 دی
در مسیر دفاع از اسلام
رژه ای ماندگار شد 9 دی
چهرههای پلید را رو کرد
لطف پروردگار شد 9 دی
هر منافق که داشته وجههی دین
چهرهاش آشکار شد 9 دی
ریشه نهروانیان را کند
غرش ذوالفقار شد 9 دی
با حضور حسینیان غیور
بهتر از انتظار شد 9 دی
هر کسی که مطیع «آقا» بود
آمد و جان نثار شد 9 دی
انقلاب بصیرت و غیرت
عزت این دیار شد 9 دی
زن و مرد و جوان و پیر، همه
حرف شان یک شعار شد 9 دی
ما همه از تبار زهراییم
همگی جان نثار مولاییم
ابتدا، انتها، ولی فقیه
هادی راه ما ولی فقیه
نائب اصلح امام زمان (عج)
جانشین خدا ولی فقیه
شد اطاعت از او به ما واجب
بهترین مقتدا ولی فقیه
گشته فصل الخطاب ما سخنش
گفته اش رهنما ولی فقیه
غم نداریم تا علی داریم
علی عصر ما ولی فقیه
آخر کار صلح و سازش نیست
وارث کربلا ولی فقیه
از تبار بزرگ مرد جمل
نوه مجتبی ولی فقیه
نقشه عمروعاص و اولادش
میکند برملا ولی فقیه
یک سخنرانیاش به هم ریزد
همهی فتنه ها ولی فقیه
طبق فرمودههای روحالله
وقت برخورد با ولی فقیه،
حکم او همزمان بود حکم
نبی مصطفی ولی فقیه
ای خدا! باش یار رهبر ما
تا ظهور امام و صاحب ما
شاعر:
قاسم_نعمتی
بسیج
انتصاب سرتیب غیب پرور به عنوان رئیس سازمان بسیج به جای سردار نقدی
حضرت آیتالله خامنهای فرمانده معظم کل قوا با صدور حکمی سردار سرتیپ پاسدار غلامحسین #غیب_پرور را به سمت «رئیس سازمان بسیج و جانشین فرمانده کل سپاه در امور بسیج» منصوب کردند.
متن حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
سردار سرتیپ پاسدار غلامحسین غیب پرور
نظر به انتصاب سردار سرتیپ بسیجی محمدرضا نقدی در سمت «معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» و بنا به پیشنهاد فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تعهد و شایستگی و تجارب ارزنده، شما را به سمت «رئیس سازمان بسیج و جانشین فرمانده کل سپاه در امور بسیج» منصوب می کنم.
ارتقای حضور سازمان یافته تر مردم (بویژه جوانان عزیز) و اعتلای بسیج در عرصه های مورد نیاز انقلاب اسلامی (مثل علم، فرهنگ، دفاع و خدمات رسانی)، ایجاد و ساماندهی مجموعه های اندیشه ورز و رصدگر در تمام سطوح به خصوص در ستاد بسیج برای راهبردنگاری و رصد فعالیت ها و جلوگیری از نفوذ دشمن، ایجاد سازوکار قطعی برای تقویت هم افزایی اقشار و همکاری و هماهنگی با دستگاههای ذی ربط، مورد انتظار است.
از زحمات و تلاشهای موثر و مخلصانه ی سردار سرتیپ بسیجی محمدرضا #نقدی در دوره تصدی این مسئولیت تشکر و قدردانی می کنم. توفیقات همگان را از خداوند بزرگ مسئلت دارم.
سید علی خامنهای
۱۷ آذر ماه ۱۳۹۵
یار انقلاب
در حوالی میدان خراسان و نزدیک مسجد موسی ابن جعفر ع ساکن بودیم.
به خاطر ارادت به حضرت امام میخواستم راهی قم شوم..با شوهرم صحبت کردم.
یک شب همسرم به من گفت: دیگر لازم نیست به قم برویم. یکی از نزدیکترین یاران امام به این محل آمده.
به دیدن آیت الله سعیدی رفتم و از آن روز شاگرد ایشان شدم. کلاسهای بانوان راه اندازی شد و کار آغاز شد.
روزی که شهید سعیدی دستگیر شد در منزل ایشان بودم…
من هرجا میروم از شهید آیت الله سعیدی یاد میکنم که در ارتباط ما با امام راحل بسیار تاثیر داشت.
برگرفته از خاطرات خانم دباغ. از کتاب بصیرت در روزگار سکوت.
آخرین دست نوشته
آخرین دست نوشته شهید مصطفی چمران:
من اعتقاد دارم كه خداى بزرگ انسان را به اندازه درد و رنجى كه در راه خدا تحمل كرده است پاداش مى دهد، و ارزش هر انسانى به اندازه درد و رنجى است كه در اين راه تحمل كرده است، و مى بينيم كه مردان خدا بيش از هر كس در زندگى خود گرفتار بلا و رنج و درد شده اند. على بزرگ را بنگريد كه خداى درد است كه گويى بند بند وجودش با درد و رنج جوش خورده است. حسين را نظاره كنيد كه در دريايى از درد و شكنجه فرو رفت كه نظير آن در عالم ديده نشده است، و زينب كبرى را ببينيد كه با درد و رنج انس گرفته است.