تا نیایی گره از کار بشر وا نشود...
عید ولایت مبارک
ظلم و کوتاهی ما شیعیان نسبت به امیرالمؤمنین علی علیه السلام
?ما شیعیان باید اعتراف کنیم که بیش از دیگران درباره کسی که افتخار نام پیروی او را داریم ظلم و لااقل کوتاهی کردهایم. اساساً کوتاهیهای ما ظلم است. ما نخواسته و یا نتوانستهایم علی(ع) را بشناسیم.
?بیشتر مساعی ما درباره تنصیصات رسول اکرم صلّی الله علیه و آله درباره علی علیه السلام و سبّ و شتم کسانی که این نصوص را نادیده گرفتهاند بوده است، نه درباره شخصیت عینی مولا علی(ع)؛ غافل از این که این مشکی که عطار الهی بهحق معرّف اوست خود بوی دلاویزی دارد و بیش از هر چیز لازم است مشامها را با این بوی خوش آشنا کرد، یعنی باید آشنا بود و آشنا کرد.
?معرفی عطار الهی به این منظور بوده که مردم با بوی خوش آن آشنا شوند، نه اینکه به گفته عطار قناعت ورزند و تمام وقت خویش را صرف بحث در معرفی وی کنند نه آشنایی با او.
استاد مطهری، سیری در نهجالبلاغه، ص52
حضرت_زینب علیهاالسلام
دلنوشته
کوله بارم بر دوش سفرى مى باید،سفرى تاته تنهایى محض
هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
چه کسی میداند که تو در پیله خود تنهایی؟ چه کسی میداند که تو در حسرت یک فردایی؟ پیله را بگشای، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی…
معبودا
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم نا آرامم نکند . . .
.
تو تکراری ترین ” حضور ” روزگار منی
و من عجیب ؛ به آغوش تو
از آن سوی فاصله ها
خو گرفته ام . . .
دلتنگ کربلا
امام صادق(ع) آداب زیارت حسین(ع) را به مناسک حج تشبیه کردهاند. یکی از آداب حج این است که میگویند در مناسک حج، بهتر است نیت خودتان را با صدای بلند بگویید. شما هم در همان ابتدای مسیر پیادهروی، نیت کنید و ثوابش را هدیه کنید. نیت شما هم این باشد که «یا حسین(ع)، من میخواهم بیایم تو را کمک کنم؛ يَا لَيْتَنِي كُنْتُ مَعَكُمْ فَأَفُوزَ فَوْزاً عَظِيما»(کاملالزیارات/213